Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ




Προς όλους τους Συνταξιούχους όλων των Ταμείων Συνάδελφοι - Συναδέλφισσες, Συνταξιούχοι όλης της Χώρας

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ - ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

      Οι Κύριες, οι Επικουρικές συντάξεις, οι παροχές στην υγεία, στα φάρμακα σφαγιαστήκαν έρχονται νέες περικοπές, το ΙΚΑ διαλύεται, κλείνουν νοσοκομεία
      Η άγρια φορολογία, τα χαράτσια, οι ανατιμήσεις σε βασικά προϊόντα, στο πετρέλαιο, στην ΔΕΗ, μας καταδικάζουν στην φτώχεια, και την εξαθλίωση.
Μπροστά μας βρίσκεται ο κίνδυνος της στάσης πληρωμών.

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013



Η καπιταλιστική κρίση μαίνεται, βαθαίνει. Οι παλιές συνταγές διαχείρισης της κρίσης δεν φαίνεται να αποδίδουν ακόμα το ξεπέρασμα της για τους καπιταλιστές .
          Η τρικομματική κυβέρνηση (Ν.Δ.-ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΔΗΜ.ΑΡ.) με κάθε έναν από τους τρεις σε καθορισμένο ρόλο, από την μια κοροϊδεύουν το λαό «δεν θα πάρουμε νέα μέτρα» και από την άλλη προσπαθούν ακόμα να μπολιάσουν με αυταπάτες «όπου νά’ ναι έρχεται η ανάπτυξη».

από την ομάδα γυναικών Παλλήνης-Ανθούσας-Γέρακα


Σας ενημερώνουμε οτι ο Δήμος Παλλήνης παρέχει έκπτωση 20% στα δημοτικά τέλη σε όσους συμπολίτες έχουν πιστοποιημένη αναπηρία 67% και πάνω.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνείτε στο τμήμα εσόδων του Δήμου τις εργάσιμες μέρες και ώρες στο τηλέφωνο 2106604675

Η ομάδα Γυναικών και η Λαϊκή Επιτροπή της Παλλήνης αγωνίζονται ώστε η έκπτωση να επεκταθεί στους ανέργους και σε όσες ομάδες συνανθρώπων μας έχουν άμεση ανάγκη.