Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ




Προς όλους τους Συνταξιούχους όλων των Ταμείων Συνάδελφοι - Συναδέλφισσες, Συνταξιούχοι όλης της Χώρας

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ - ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

      Οι Κύριες, οι Επικουρικές συντάξεις, οι παροχές στην υγεία, στα φάρμακα σφαγιαστήκαν έρχονται νέες περικοπές, το ΙΚΑ διαλύεται, κλείνουν νοσοκομεία
      Η άγρια φορολογία, τα χαράτσια, οι ανατιμήσεις σε βασικά προϊόντα, στο πετρέλαιο, στην ΔΕΗ, μας καταδικάζουν στην φτώχεια, και την εξαθλίωση.
Μπροστά μας βρίσκεται ο κίνδυνος της στάσης πληρωμών.
   Τα ψέματα της τρικομματικής κυβέρνησης ότι τα μέτρα αυτά θα είναι τα τελευταία από την μία, και από την άλλη, οι εκβιασμοί, ο φόβος, η τρομοκρατία που καλλιεργούν επιδιώκουν να μας αδρανοποιήσουν.
Τα ίδια ή παρόμοια μέτρα παίρνονται σε όλη την Ευρώπη.
     Η απάντηση είναι: Καμιά αυταπάτη, καμία ανοχή, δράση τώρα με οργάνωση αντίσταση και δυνάμωμα των αγώνων ενάντια στις πολιτικές της κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των μονοπωλιακών ομίλων Αυτοί είναι οι υπεύθυνοι, αυτοί κέρδισαν και κερδίζουν από τον μόχθο μας.
     
Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες

Σε όλους αυτούς απαντάμε με Πανελλαδικό Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στις 19 ΑΠΡΙΛΗ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 11:30 στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία στον πρωθυπουργό στο μέγαρο Μαξίμου.

   ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ: Αποκατάσταση στις Κύριες και Επικουρικές συντάξεις, στα δώρα, επιδόματα, καμία περικοπή στις Δαττάνες, για Φάρμακα και δημόσια υγεία. Κατάργηση των χαρατσιών της φοροληστείας, και όλων των αντεργατικών, αντιασφαλιστικών νόμων και μνημονίων, οι συνταξιούχοι και οι εργαζόμενοι έχουν πληρώσει με τον μόχθο και το αίμα της ζωής τους τα πάντα. Δεν χρωστάμε σε κανέναν. Ολος ο πλούτος που έχουν οι τραπεζίτες, οι εφοπλιστές, οι μεγαλέμποροι, οι μεγαλοβιομήχανοι είναι ο κλεμμένος ιδρώτας μας.

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ, ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 19 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΙΣ 11:30 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
ΙΚΑ - EATA - ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΟΣΕ -ΟΑΕΕ-ΟΤΑ - NAT - TAEOAEE