Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Ανακοίνωση για την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης της 31/3/2015



Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης της 31/3/2015 συζητήθηκε ξανά το θέμα της REDS ΑΕ (Μπόμπολας). Η διαπαραταξιακή επιτροπή ( Α. Ζούτσος, Π. Μερτύρης, Κ. Μπάκας), ενημέρωσε το ΔΣ ότι μετά και την τελευταία συνάντηση που είχαν με την REDS ΑΕ, η τελευταία επιμένει να εισπράξει από το Δήμο τα 4,6 εκατομμύρια ευρώ. 

Μετά λοιπόν τα “παζάρια” αποφάσισαν να ζητήσει ο Δήμος δάνειο για να πληρώσει στην REDS ΑΕ τα 4,6 εκ. ευρώ!!!
Ακόμη αποφάσισαν να μείνουν τα πανό και οι μαύρες σημαίες. Θα θυμίζουν έτσι την “επανάστασή” τους.

Τα παραπάνω ψήφισαν όλοι πλην του Δημοτικού Συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκου Γαβρά, ο οποίος επανέλαβε και ψήφισε την πρόταση, την οποία από την αρχή της υπόθεσης έθεσε:
   Παράλληλα με την δικαστική διεκδίκηση να ενημερώσουμε τον παλλινιώτικο λαό, να προγραμματίσουμε αγωνιστικές κινητοποιήσεις και κάθε μορφής παρεμβάσεις με αιτήματα:
·        Να μην πληρώσουμε ούτε 1 ευρώ από τα περίπου 4,6 εκ. στη REDS
·        Να αποδοθούν στο Δήμο (δηλαδή στο λαό) ολόκληρο το πρώην κτήμα Καμπά (σήμερα REDS), το στρατόπεδο Λάμπρου, ο λόφος Λεβίδη, ο λόφος Κεραίας, όλα τα διεκδικούμενα, στην Ανθούσα, από τους Κατσιμιχαίους και τους κληρονόμους τους (πάρκο, γήπεδο με τους γύρω χώρους κλπ)

Είναι έγκλημα στην Ανθούσα, στο Γέρακα, στην Παλλήνη να μην υπάρχουν οι αναγκαίοι χώροι άθλησης, αναψυχής, πολιτισμού και να αφεθούν τα τελευταία κομμάτια γης βορά στα νύχια της «επιχειρηματικότητας» και του εμπορίου γης.
Τα χρήματα που διεκδικεί η REDS ΑΕ σε κάθε περίπτωση θα τα φορτώσουν στους δημότες, λες και τα χρώσταγαν στον Μπόμπολα.