Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

 Καταγγελία για τα ΕΛ.ΤΑ




Προς τους Δημότες Παλλήνης

Κοιν/ση:
1) Υπουργείο Υποδομών,
2) Διοικητή ΕΛΤΑ,
3)  Διευθυντή ΕΛΤΑ περιοχής,
4)  Δ.Σ. Δήμου Παλλήνης,
5) Δήμαρχο Παλλήνης

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
          Η ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Παλλήνης και η δημοτική παράταξη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, καταγγέλουμε την κυβέρνηση και την διοίκηση των ΕΛΤΑ για την ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού, τις απολύσεις των υπαλλήλων, τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων κλπ.
               Οι κάτοικοι του δήμου μας, τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζουν οξυμένα προβλήματα με την λειτουργία των ΕΛΤΑ της περιοχής μας, σαν αποτέλεσμα της παραπάνω πολιτικής.
            Η αλληλογραφία πια δεν έρχεται στα σπίτια μας. Ακόμη και οι συστημένες επιστολές. Εκτός των άλλων, λοιπόν, οι λογαριασμοί ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ κλπ, οι δόσεις των δανείων, πιστωτικών καρτών, Ασφαλιστικών Ταμείων κ.α. λήγουν και επιβαρύνονται με πρόστιμα.
           Τα ταχυδρομεία, χωρίς το απαραίτητο προσωπικό, υπολειτουργούν, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να εισπράττουν άδικα την αγανάκτηση των κατοίκων. 
        Με περίσσιο θράσσος η Διεύθυνση των ΕΛΤΑ Γλυκών Νερών συστήνει στους συμπολίτες μας, να ψάχνουν την αλληλογραφία τους στις θυρίδες του Κέντρου Διανομής!!!!
             Η μεθοδευμένη, από τη συγκυβέρνηση – Ε.Ε. απαξίωση και των ΕΛΤΑ, έχει στόχο να τα ρίξει σαν ''ώριμο φρούτο'' και ''κοψοχρονιά'' στα νύχια της πλουτοκρατίας.
             Παράλληλα σημειώνουμε τις ευθύνες της Δημοτικής αρχής,  για τη στάση της απέναντι στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Δημότες Παλλήνης.
           Παρά  τις καταγγελίες  του Δημοτικού Συμβούλου του ΚΚΕ  Ν. Γραβρά, αλλά και μεμονομένων συμπολιτών μας στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Παλλήνης αρνείται να αντιμετωπίσει όποιο πρόβλημα τον φέρει σε σύγκρουση με την πολιτική συγκυβέρνησης – Ε.Ε. - Δ.Ν.Τ.
         Γιατί αν πιέσει να λυθεί το πρόβλημα της αλληλογραφίας πρεπει:
Να αγωνιστεί μαζί με τον Παλληνιώτικο Λαό και ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των ΕΛΤΑ, αλλά και γενικότερα στο ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας.
Να απαιτήσει  την ματαίωση απολύσεων, προσλήψεις του αναγκαίου μόνιμου προσωπικού κ.λ.π.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
Να σταματήσει ΤΩΡΑ η διαδικασία απαξίωσης – ιδιωτικοποίησης των ΕΛΤΑ.
Την άμεση πρόσληψη αναγκαίου μόνιμου προσωπικού με πλήρη και σταθερή σχέση εργασίας.
Την άμεση παράδοση της αλληλογραφίας στους παραλήπτες της.

ΚΑΛΟΥΜΕ
        Τους κατοίκους της περιοχής, τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα, να αγωνιστούμε αποφασιστικά να αποκρούσουμε την κυβερνητική πολιτική και της Ε.Ε. των ιδιωτικοποιήσεων.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΦΡΑΓΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΤΑ
ΦΤΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ
Μάρτιος 2014