Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013

Φίλες και φίλοι

Σας καλούμε να συμπράξουμε  και να αντιμετωπίσουμε μαζί τα προβλήματα που μας ταλανίζουν.
* Το χαράτσι στους λογαριασμούς  της ΔΕΗ που είναι εντελώς παράνομο αλλά και εκβιαστικό ήρθε για να μείνει, δεν είναι προσωρινό.
* Η υγεία  πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.
Είμαστε όλοι ενήμεροι για το τι συμβαίνει στα νοσοκομεία.
Στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη  αυξήθηκε η συμμετοχή μας.
Το κέντρο υγείας στα Σπάτα που εξυπηρετούσε την περιοχή υπολειτουργεί και αυτό μόνο τις πρωινές ώρες. Το πλησιέστερο νοσοκομείο είναι το Γεννηματά .
* Η αύξηση της τιμής του πετρελαίου ανάγκασε την πλειοψηφία από μας να μην μπορούμε να ζεσταθούμε.
* Στην παιδεία εν έτη 2013 τα παιδιά μας κάνουν ακόμα μάθημα σε κοντέινερ,μέχρις ότου τα καταργήσουν και αυτά.
* Ανεργία:Το μεγάλο ζήτημα.
Ευχόμαστε πολλοί από εσάς που διαβάζετε αυτή την ανακοίνωση να έχετε δουλειά , όμως τα επίσημα στοιχεία λένε ότι το 26% του ενεργού πληθυσμού είναι άνεργοι με 60% στην νεολαία. 
* Η μεγάλη πλειοψηφία των λαϊκών νοικοκυριών πνίγεται από τραπεζικά δάνεια που δεν μπορεί να αποπληρώσει, οδηγώντας εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους κυριολεκτικά σε απόγνωση. Η εξέλιξη αυτή δεν είναι τυχαία είναι απόρροια της επίθεσης στα δικαιώματα των εργαζομένων που κλιμακώνεται με εφαλτήριο την κρίση και το υψηλό χρέος και οδηγεί τον λαό  σε σχετική και απόλυτη εξαθλίωση.
    Ο καθένας μας ξεχωριστά είναι εξοργισμένος , θυμωμένος με αυτά που ζει. Οι μεμονωμένες φωνές του καθενός μας δεν τους φοβίζουν...
Για αυτό σας καλούμε να τις ενώσουμε , για να τους φοβίσουμε , να μας ακούσουν...
   Ελάτε σε επαφή με την Λαϊκή Επιτροπή, για να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον, για να αντιμετωπίσουμε από κοινού τα προβλήματα μας , για να μην υπάρχει κανείς μόνος και αβοήθητος.